Deutsch / English
Teatrul German de stat Timișoara

Cronică de 37 de cuvinte

2 octombrie 2023

Georgea-Elena Ștefan: Este o zi obișnuită. Familia zice că ești moartă, bătrânul pe care îl îngrijești îți bagă bețe în roate, iar fiica lui te disprețuiește. Asta este realitatea cu care Elena și alte femei est-europene se confruntă zilnic.

Clara Angela Roman: Au avut bani să-i dea lui Charon pentru a ajunge în Hades cei omorâți de propria îngrijitoare sau își așteaptă încă judecata? Nu știu, dar cu siguranță Elena, îngrijitoarea, se bucură de șederea ei în Câmpiile Elizee.

Foto: Gabriel Amza, spectacolul 37 de chibrituri sau viața furată, o coproducţie: TARTproduktion (DE), 36 Monkeys (BG) & FITZ Stuttgart, TNL Luxemburg

---

„Ph[r]ases”- Formule creative este un program gândit de Diana Katharina și Daniela Șilindean împreună cu echipa Teatrului German de Stat Timișoara, dedicat cronicii de teatru în cadrul Festivalului European de Teatru Eurothalia 2023, desfășurat în perioada 20-30 septembrie 2023, finanțat prin Programul cultural național Timișoara - Capitală Europeană a Culturii în anul 2023.

Ultimele articole

Perspective?